24/7/08

Ο ΣΟΕΨΥ νομού Σάμου απέκτησε διαδικτυακή παρουσία στη διεύθυνση www.soepsi.gr

Η ιστοσελίδα του Συλλόγου Οικογενειών και Εθελοντών για την Ψυχική Υγεία νομού Σάμου είναι μια προσπάθεια των μελών του για επικοινωνία της δικτυακής κοινότητας πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας/ ασθένειας. Από την καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα του Συλλόγου, το ιστορικό της δημιουργίας του, τις δράσεις που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία και να συνεχίσετε το «σερφάρισμα» σε ιστοσελίδες και ιστολόγια που σχετίζονται με την ψυχική υγεία.
Ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει άρθρα των κκ, Ντορέτα Σπανού, Εφη Εμμανουηλίδου, Φωτία Ταλαιπώρου, Γιώργο Κωνσταντάρα τα οποία δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες της Σάμου. Επίσης μπορεί να κάνει down load άρθρο για το στίγμα της Ψυχικής Ασθένειας που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Τετράδια Ψυχιατρικής» με συγγραφέα τον ψυχολόγο κ Νίκο Καλδιριμιτζιάν μέλος του Συλλόγου.
Επιθυμία της ομάδας που ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας είναι να χρησιμεύσει ως βάση ενημέρωσης για άτομα που δεν έχουν προσωπική εμπειρία από ψυχική νόσο αλλά και να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όσους έχουν ανάγκη υπηρεσίες ψυχικής υγείας.
Το web site σχεδίασε ο Thomas Werner της «Αξιώτης Group» και η καλλιτεχνική φωτογραφία της πρώτης σελίδας είναι του Χρήστου Πλουμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: